Készülj a KMN-Donaton Futóversenyre barátaiddal, és szaladj minél aktívabban a 2020-as versenyig!

A 11. Kolozsvári Magyar Napok ideje alatt, 2020. augusztus 22-én ismét az ő emlékét idézzük meg a 3. KMN-DONATON örömfutáson. Addig is csatlakozhattok a Donaton2020/warm-up/ futó közösséghez, hogy együtt melegítsünk, edzünk, készüljünk a vidám megmérettetésre! Ez az egy éves készülődés 2019. augusztus 24-én indul, és 2020. augusztus 21-én ér véget.

KATTINS IDE, hogy TE SE MARADJ LE A KÖZÖS KIHÍVÁSRÓL: http://bit.ly/donaton2020warmup

HOGYAN HASZNÁLD AZ ENDOMONDO-T? 

Néhány gyors lépésben te is csatlakozhatsz a III. KMN-Donaton örömfutás közös edzéséhez:
1. Nyisd meg számítógépeden a www.endomondo.com oldalt.
2. Regisztrálj e-mai címmel vagy Facebook-profillal.
3. A felső sorban megtalálod a CHALLENGE (kihívás) fülecskét – már jó helyen jársz!
4. Görgess picit lefele, amíg meglátod baloldalon az  EXPLORE (kereső) gombot, arra kattints!
5. A SEARCH CHALLENGE alatt válaszd ki a RUNNING (szaladás), illetve a FIRST TO REACH X KILOMETERS szűrőket, majd írd be a DONATON szót és nyomd meg a keresés gombot.
6. Ha megtaláltad a  Donaton2020/warm-up/ nevű kihívást, már csak az maradt hátra, hogy csatlakozz a JOIN gomb megnyomásával.
Az ENDOMONDO-t elérheted számítógépen is, hogy nyomon követhesd egy nagyobb monitoron az eredményeidet, viszont nélkülözhetetlen, hogy letöltsd a telefonodra az applikációt. Miután sikeresen letöltötted, jelentkezz be e-mail címeddel, Facebook-fiókoddal és keress rá a kihívásra, majd csatlakozz. Mindig mikor szaladni indulsz kapcsold be az Endomondo-t, amelyméri helyetted a leszaladt kilométereid számát. A kihívást megnyitva látod majd, hogy kik és hányan vesznek részt a Donatonra való közös edzésben, sőt  beszélgethetsz velük, tanácsot kérhetsz, és közös szaladást is szervezhetsz.