NEVEZÉS

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ezen dokumentum célja, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtson arról, hogy a https://donaton.ro/ honlapon (a továbbiakban Honlap) a kapcsolati űrlap használata, illetve az 5. KMN-DONATON FUTÓVERSENYEN (a továbbiakban Esemény) való részvétel milyen adatok kezelésével járhat, hogyan tároljuk és miként osztjuk ezeket.

 

1. Az adatkezelő

Kincses Kolozsvár Egyesület (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett az Önről gyűjtött információk megfelelő kezelése iránt, ideértve különösen azokat az adatokat amelyek a magánszemélyeket azonosítják vagy azonosíthatják (a továbbiakban adatok).

 

2. A kapcsolati űrlap használata során gyűjtött adatok

A kezelt adatok kategóriái

A kapcsolati űrlap (https://donaton.ro/kapcsolat/) használata következtében a következő adatok kerülnek rögzítésre: név, e-mail és az üzenetdoboz tartalma.

Az adatok felhasználása

A fent említett adatokat az Ön kérdésének/kérésének megválaszolása, illetve a felhasználók megfelelő informálása érdekében kezeljük.

Az adatok továbbítása

Az adatkezelő nem értékesíti a gyűjtött adatokat. Az adatok továbbítása a következő esetekre korlátozódik.

Az adatkezelő beszállítói, mint például a web-hosting cégek, e-mail szolgáltatók, elemző vagy információtechnológiai szolgáltatók lehetnek az adatok címzettjei.

Továbbá, a román nemzeti törvényeknek vagy más alkalmazandó előírásoknak megfelelően, az adatok címzettjei a bűnüldöző vagy egyéb kormányzati szervek lehetnek.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja az Adatkezelő arra vonatkozó jogos érdeke, hogy az Esemény résztvevőinek megfelelő tájékoztatást és segítséget tudjon nyújtani.

 

3. Az V. KMN-DONATON FUTÓVERSENY során kezelt adatok

A kezelt adatok kategóriái

Az Esemény során az Adatkezelő megbízásából fényképek és videófelvételek készülnek. Amennyiben részt vesz az Eseményen, az Ön felismerhető képmása is szerepelhet ezeken a felvételeken.

Az adatok felhasználása
Az Adatkezelő a videókat és/vagy a fényképeket nyomtatott, elektronikus és web-alapú formátumban is felhasználhatja reklám, beszámolás és archiválás céljából.

Az adatok továbbítása

A fényképek és videófelvételek a következő nyilvános oldalakon kerülnek közzétételre: az Adatkezelő hivatalos honlapjain (https://donaton.ro/;https://magyarnapok.ro/2019/);Facebook (https://facebook.com/kmndonaton ; https://www.facebook.com/magyarnapok/). Youtube: https://www.youtube.com/user/kolozsvarmagyarnapok .
Instagram: https://www.instagram.com/magyarnapok/.

Az adatkezelés jogalapja

Az Esemény során készült fényképek és videók kezelése az adatkezelő jogos érdekén alapszik. Amennyiben nem szeretné, hogy képmása szerepeljen a fényképeken/videóanyagokon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

 

4. Az adatok tárolása

Az adatok tárolása a fent említett célok megvalósításáig, illetve a jogszabályi kötelezettségek teljesítéséig történik.

 

5. Az érintettek jogai

Amennyiben a hozzáféréshez, helyesbítéshez, törléshez való jogát vagy más az Általános adatvédelmi rendeletben meghatározott jogát szeretné érvényesíteni, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Adatkezelővel a következő címen: info@donaton.ro.

 

6. Az Adatkezelési tájékoztató frissítése

Jelen tájékoztató utolsó frissítésének dátuma: 2023. június 14. Időről időre ennek tartalma felülvizsgálatra kerül. Annak érdekében, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon a személyes adatok kezelését érintő változásokról, ajánlott időközönként ezen oldal meglátogatása.